Kort fortalt:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mailadresse. Vi foretager registrering af dine oplysninger på den baggrund at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Drejer Designcenter A/S.

Når vi indsamler oplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved opnåelse af dit samtykke, således at du altid er informeret om, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Oplysninger videregivet til Drejer Designcenter A/S videregives eller sælges på ingen måde til en tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registeret hos Drejer Designcenter A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har ligeledes ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Dette har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse med dette rettes til Drejer Designcenter A/S via e-mail.

 

Komplet persondatepolitik d. 28-02-2022:

Når du handler hos Drejer Designcenter A/S indsamler og behandler vi dine oplysninger. Drejer Designcenter A/S, Vestre Boulevard 1-3. 9600 Aars, CVR NR. 26669146 er dataansvarlig for de oplysninger, du giver til, Drejer Designcenter. Vi behandler samt opbevarer dine personoplysninger i overensstemmelse med lovgivningen.

Vi benytter dine afgivne data, herunder navn, adresse og kontaktoplysninger til behandling af din orde og gennem det i vores system.  Vi bruger alene din e-mailadresse som led i gennemførsel af din orde og til gennemførsel af kundeundersøgelser. Vil du modtage vores nyhedsbrev, kræver det et særligt samtykke fra dig. Vi bruger ikke dit telefonnummer til at kontakte dig i salgsøjemed. Vi kontakter dig kun telefonisk, hvis der er problemer med din ordre og/eller med besked om din levering. Dine kreditkortoplysninger bliver sendt direkte og krypteret til vores betalingsudbyder og gemmes således ikke i Drejer Designcenters systemer.

Vi opbevarer dine data i det tidsrum, som er relevant og i det tidsrum, som det kræver efter særskilt lovgivning, eks. Din reklamationsret iht. Købeloven.

Når du besøger vores website, indsamler vi følgende:

  • Hvilke sider på drejerdesigncenter.dk du har kigget på og hvornår
  • Hvilken browser du bruger
  • Hvilken IP-adresse du har

Vi bruger disse oplysninger til at undersøge hvordan brugeren agerer på vores side.

Hvem har adgang til ovenstående oplysninger?

Udvalgte personer fra Drejer Designcenter A/S samt vores databehandler har adgang til ovenstående. Dine oplysninger sælges aldrig til en tredjepart. Oplysningerne videregives udelukkende i det omfang, hvor det er nødvendigt i forhold til at udføre vores aftale. Dette kan være i forbindelse med levering af dine varer via transportør eller ved udbedring af en reklamation via reparatør.

Dine personlige data vil kunne blive videregivet til politiet, da vi anmelder falske betalinger mm. Vi frigiver oplysninger hvis vi finder det nødvendigt for at følge gældende lov.

Dine rettigheder

Som registreret har du følgende rettigheder:

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig.
  • Du ar ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine oplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter anden lovgivning er pålagt at skulle gemme.
  • Ønsker du at gøre brug af din ret til indsigt, berigtige og ajourføre oplysninger eller at blive slettet kan du kontakte os.

Sikkerhed

Vi bestykker dine personoplysninger og har interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine oplysninger mod uautoriseret offentliggørelse og mod, at uvedkommende får adgang eller kendskab til dine data.

Ved sikkerhedsbrud der resulterer i høj risiko for dig, vil vi underrette dig så hurtigt så muligt.

Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte os.

Klageinstans

Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontakt oplysninger og mere om klagegangen her: www.datatilsynet.dk

Samtykkevilkår

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev afgiver du dit samtykke til, at Drejer Designcenter må sende dig e-mail indeholdende vores mange fordele, kampagner, tilbud, eksklusive rabatkoder, inspiration, konkurrencer, gemte varer i kurven og mere generel markedsføring. Samtykket indebærer ligeledes, at vi må sende autogenerede e-mails baseret på interesser og adfærd på vores site. Udover markedsføring via e-mail, giver du ligeledes samtykke til at Drejer Designcenter må markedsføre sig overfor dig på Sociale Medier, internettet og andre digitale platforme.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev – dette kan du gære i bunden af vores nyhedsbrev via et framelde link.