14 dages fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på vores hjemmeside som forbruger, dvs. når du har modtaget varen, har du 14 dage til at give besked om din fortrydelse og herfra 14 dage til at sende varen retur. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare(r) fra os. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Du skal inden de 14 dage er gået informere os om, at du fortryder dit køb. Informer os om din fortrydelse på info@drejerdesign.dk, og det er vigtigt, at din fortrydelse gøres tydelig i din meddelelse. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet: 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Hvis du fortryder dit køb, skal varerne tilbageleveres til: 

Drejer Designcenter 
Vestre Boulevard 1-3 
9600 Aars 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Ved returnering af en vare bedes du udfylde en returformular, den har du modtaget på mail og du kan ligeledes finde den her, samt vedlægge den i din returpakke. Det er vigtigt, at du sørger for at sende varen tilbage i en forsvarlig emballage, meget gerne den originale emballage, da det er dig selv, som har ansvaret for pakken, indtil Drejer Designcenter modtager den. Vi anbefaler ligeledes, at du sender pakken med sporing, så du til enhver tid kan spore pakken indtil den er Drejer Designcenter i hænde. 

Du skal sende din vare retur senest 14 dage efter du har meddelt til os, at du fortryder dit køb. Ved returnering betaler du som kunde selv for fragten, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for større varer og af varer af skrøbelig konstruktion (f.eks. sofaer og lamper). 

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 1.000,- DKK.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og i original emballageHvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Ingen fortrydelsesret - disse aftaler kan ikke fortrydes
Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg er ikke mulige at returnere. 

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. I visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af beløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger. Dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder. Dette vil ske senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelsen om dit køb, som du har fortrudt. 

Vi gennemfører en tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.