Energieffektive gardiner fra Luxaflex

Har du fokus på at spare på energien derhjemme? Hvis du har det, så bør du læse med her. 

Du kan spare på energien ved at få energieffektive gardiner. Uden et effektivt gardin kan op til 50 % af den energi, der bruges til at opvarme eller køle et hjem, lække ud gennem dine vinduer. Men hvad er et energieffektivt gardin, og hvordan kan det bruges? 

Produkterne fra Luxaflex bidrager til at spare på energien i vinduet på følgende måder: 

1. Brug en isolerende gardinløsning 

I de kolde måneder slipper hjemmets varme ud gennem vinduerne, mens varmen om sommeren kommer ind af de selv samme vinduer. Hvis du vælger en isolerende gardinløsning, så kan du reducere energiforbruget, opnå besparelser på opvarmning og afkøling og også opnå et mere behageligt indeklima. 

2. Kontrol over solvarmen 

Solens varme er rar om vinteren, da den kan bidrage til at opvarme hjemmet, men om sommeren kan det gøre det modsatte og gøre hjemmet alt for varmt. Mange gardiner fra Luxaflex bidrager til at regulere solvarmen, simpelthen ved at lad den komme ind i dit hjem om vinteren og minimere mængden om sommeren. Man taler her om g-værdien, jo lavere et tal jo bedre.

3. Naturlig belysning 

Den naturlige belysning i form af dagslyset bruges til at oplyse hjemmet om dagen i stedet for kunstig lys. Ved at tiltrække det naturlige lys og sprede det ind i huset reducerer mange Luxaflex gardiner behovet for andre typer belysning og derved også energiforbruget. 

De mest energieffektive gardiner fra Luxaflex er Duetter, rullegardiner, outdoor screens og stofgardiner. Med disse gardintyper findes er rigtig mange muligheder for at få gardiner som passer til dit hjem.