Velkommen til Invita Aars. 
Siden 2014 har vi i vores forretning i Aars skabt køkkenglæde hos vores kunder. Hos os kan du finde en stor udstilling, hvor du kan opleve spændende køkkener, tidens trends og et væld af materialer. Du vil blive mødt af professionelle indretningskonsulenter, som trygt vil kunne hjælpe dig fra drøm til virkelighed. 
Vi står klar til at hjælpe dig uanset om du står med et stort projekt eller om det er køkkenet eller badet i dit private hjem der skal fornys. 
Du er velkommen i butikken i Aars, send os en mail eller ring til os. Her kan du finde oplysninger på alle vores ansatte. 
I vores inspirationsunivers, som du finder lige her, kan du blandt andet se flere af vores køkken og bad projekter hos vores kunder. 

Køkkendrømme

I vores INVITA afdeling kan vi hjælpe dig med at skabe dit drømmekøkken, bad eller garderobe. Hver enkel del bliver skræddersyet til dig og dine behov. Det er vores opgave at skabe køkkenglæde hver eneste dag. Vores indretningskonsulenter vil altid sørge for, at du som kunde får en god oplevelse og vi ønsker at omsætte dine ønsker og behov til personlige indretningsløsninger.

INVITA Aars - dit sikre valg

Vi laver mange forskellige spændende projekter hvor vi både leverer køkken og bad samt gulve og gardiner. I vores hus har du mulighed for at finde inspiration til hele din renovering.