Bliv en del af vores team hos Invita Aars 

Vi har rygende travlt i vores Invita afdeling og derfor søger vi en dygtig og ambitiøs indretningskonsulent til at indgå i vores eksisterende team.

Ønsker du at arbejde med spændende opgaver, dygtige kollegaer samt have en alsidig arbejdsdag i en virksomhed i udvikling? Som køkkensælger hos os kommer du til at varetage hele køkkensalgets faser lige fra opmåling, visualisering af kundens drømme samt bestilling af varer og opfølgning.

Vi kan tilbyde dig en attraktiv stilling med varierende arbejdstider, hvor du kun én ud af tre uger vil varetage lukkevagt samt lørdagsvagt. Du vil ligeledes få mulighed for at arbejde på spændende projekter i hele Danmark, hvor alle vores afdelinger kommer i spil.

Om dig

Som person er du udadvendt og kundeminded, og du har fokus på at nå dine mål. Måske har du erfaring med personligt salg, enten B2B eller B2C. Erfaring fra køkkenbranchen er ikke et krav, men naturligvis et plus. Du er en udpræget holdspiller, der forstår at indgå i et stærkt team. Vi forventer at du arbejder benhårdt på at opfylde kundernes behov.

Du har erfaring og er fortrolig med IT og tal. Ligeledes er du god til at afdække kundens behov og du kan opfylde kundens drømme ved hjælp af kreativitet og indsigt.

Du er i det hele taget udstyret med et godt humør, vilje og masser af energi og du er klar til at give Invitas kunder en god og tryg kundeoplevelse.

Om os

Vores forretning består af en stor flot Invita afdeling, en stor møbelafdeling med designmøbler samt en Garant afdeling med tæpper, klinker og gardiner. Vi er et hus med mange kompetencer, et godt samarbejde og vi har mange spændende kunder og projekter i hele Danmark.

Vores designhus har eksisteret i Aars under navnet Drejer Designcenter siden 2014.

Arbejdssted: Aars

Arbejdstid: 37 timer

Send din ansøgning til butikschef Klaus Kolding på: kkol.aars@invita.dk eller kom forbi butikken og aflever den hos os.