Velkommen til Drejer Designcenter.

Drejer Designcenter blev i 1990 startet af Lars Drejer under navnet Midtfjord Gardiner & Tæpper. I løbet af årene blev virksomheden en del af Garant kæden og havde til huse i Løgstør. I 2014 byggede vi en ny butik på en attraktiv beliggenhed i Aars med det formål at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg til boligen. I 2014 føjede vi INVITA køkken og bad samt designmøbler til vores eksisterende udvalg fra Garant. Fordelt på 2500 m2 i Aars centrum tilbyder vi nu vores kunder et hus fuld af inspiration til boligen.

Hos os er det udgangspunktet altid at møde vores kunders behov og smag. Med forhandlingen af nogle af de mest velrenommerede danske og internationale brands inden for møbler, belysning, køkken, bad og tekstiler har vi mulighed for at imødekomme stort set alle ønsker. Vi kan tilbyde dig en individuel løsning, uanset om det gælder dit hjem eller et offentligt miljø, hvor både funktionelle og æstetiske behov er i højsædet.

Køkkendrømme

I vores INVITA afdeling kan vi hjælpe dig med at skabe dit drømmekøkken, bad eller garderobe. Hver enkel del bliver skræddersyet til dig og dine behov. Det er vores opgave at skabe køkkenglæde hver eneste dag. Vores indretningskonsulenter vil altid sørge for, at du som kunde får en god oplevelse og vi ønsker at omsætte dine ønsker og behov til personlige indretningsløsninger.

Garant - Alt i gulve og gardiner

I vores Garant afdeling vil du møde passionerede gulv- og gardinfolk. Vi tilbyder løsninger til både private og virksomheder. Vi samarbejder med førende leverandører og det sikrer et sortiment, der tilgodeser moderne og innovative indretningsløsninger der både fungerer i det private hjem og til professionel brug. Vi har dygtige montører, der kan løse alle opgaver inden for montage af væg-til-væg-tæpper, gulve, klinker, gardiner og markiser. Hos os får du gratis og uforpligtende rådgivnings- og opmålingsbesøg.

Garant - alt i gulve og gardiner

Skal du have nye gardiner? Vi har vores egne engagerede fagfolk som altid står klar til at vejlede dig. Er du usikker på, hvilken gardinløsning der vil passe til dig og dit hjem? Vi kommer gerne hjem til dig, til et uforpligtende og gratis møde, hvor vi kan klarlægge dine behov og ønsker. Der findes et stort udvalg inden for gardiner, blandt andet: Stofgardiner, lamelgardiner, mørklægningsgardiner, elektriske gardiner, foldegardiner, rullegardiner, plisségardiner, persienner og insektnet.

Alt til boligen

Vores møbelafdeling rummer et væld af danske og internationale brands. Hos os kan du finde rigtig mange af de fantastiske danske klassikere designet af blandt andet Hans J. Wegner, Børge Mogensen, Erik Jørgensen, Nana Ditzel, Kaare Klint, Arne Jacobsen og mange flere. De mange klassikere bliver i vores forretning kombineret med stærke brands så som Hay, Vipp, By Lassen, Verpan, Bent Hansen og mange flere.
Vi kan tilbyde dig et professionelt indretningsoplæg med inspiration til farve- og materialevalg. Vi hjælper dig med at få et overblik over tidens trends og dine ønsker.
Hos os vil du møde en stab af erfarne og engagerede indretningskonsulenter og salgsmedarbejdere der står klar til at rådgive dig om nye produkter og trends.
Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores forretning i Aars og på vores onlineshop.