Indretningstips fra Camilla

Camilla er vores butikschef og hende der står i spidsen for indretningen i vores butik. Hun har et skarpt øje for farver og gode sammensætninger. Camilla er ikke bange for at bruge farver på væggene til at samle et rum. Når hun indretter både i butikken og privat, så er det vigtigt for hende, at skabe en rød tråd og lige linjer der giver ro til øjet.

Har du et rum som du gerne vil give en lille makeover, uden at skulle udskifte de store møbler? Ifølge Camilla kan små forandringer gøre en stor forskel. Det handler om at tænke kreativt. Her kan du i følge Camilla let bruge farver, nye tekstiler og nye småmøbler. Enkelte greb kan give nyt liv til dit hjem.

Du kan male en væg i en skøn farve eller tilføre nye tekstiler til boligen i form af puder, plaider eller gulvtæpper eller du kan tilføje lidt nye småmøbler og give dem nye funktioner i rummet. 

Camillas favoritter til en lille makeover 

Christina Lundsteen FDB J160 Søs SkammelLe Klint SaxSkønne puder fra Christina Lundsteen   |   FDB J160 Søs Skammel / Sidebord   |   Le Klint Sax Lampe 

Du kan give din sofa et nyt look med nye puder, for eksempel med de flotte og farverige puder fra Christina Lundsteen. De er håndsyet i velour og de er utrolig flotte - de kan give enhver sofa nyt liv. Du kan ligeledes bruge et indre møbel til at give dit rum nyt liv. Den fine lille skammel fra FDB Møbler er perfekt som ekstra siddeplads eller som et lille fint sidebord, perfekt til en lampe eller vase. Du kan ligeledes give rummet et pift med en ny lampe. Den klassiske Le Klint Sax Lampe kan give ethvert rum et pift. Her får du en klassiske lampe med design og funktionalitet i top. 

Camilla siger ligeledes, at et godt tip kan være at rykke lidt rundt på nips og billeder på væggen. En spændende billedvæg kan give et rum et helt nyt look. Her kan du enten vælge billeder i samme farve for at give et roligt udtryk, du kan ligeledes vælge at kombinere plakater, malerier og andet kunst. 

Fornyelse i din bolig behøver ikke altid været et stort projekt, små tiltag kan give dig følelsen af et nyt hjem.