Indret med farver

Vores nordiske hjem er ofte præget af hvid, lys og enkel indretning og derfor kan det sommetider være svært at indføre farve til hjemmet. Men ønsker du at tilføre farve, så kan det sagtens lade sig gøre at skabe et harmonisk hjem med mange fine farver. 

Indret med farver HAY

Ofte er et nordisk hjem præget af hvide vægge, grå møbler og accessoires i lys træ. Der er imidlertid rigtig mange af os, der elsker farver og som også drømmer og at skabe et hjem med farver og skøn energi. Men hvordan er det lige vi gør det? 

Gardiner

Hvis du gerne vil tilføre farve til dit hjem, så er det et godt trick at holde dig til tre farver, og gerne tre farver som komplimenterer hinanden. Her kan du med fordel vælge en farve, som skal fungere som 'basen', en anden som 'sekundær' og så en som er din 'kontrast' farve. 

Verpan

Husk din personlighed når du indretter. Lad din personlighed skinne igennem i de valg du tager i din indretning - her kan farver være en måde du kan udtrykke dig på. Er du energisk, sjov og modig? Eller er du mere rolig og afdæmpet? Du kan udtrykke alt gennem farver.