Find dit drømmekøkken

Dit køkken danner rammen om rigtig mange af livets situationer. Det er her vi udforsker, nyder, fejrer, indlever, udlever og samles. Det kræver sit af et køkken, at kunne udfylde nutidens køkkenbehov. Uanset om du er til det herskabelige herregårdskøkken eller strømlinet minimalisme, så kan du finde et køkken der passer til dig og dit hjem. 

Invita Glød

Hvilke behov har du i dit nye drømmekøkken? Har du brug for en stor bordplade med meget plads? I forhold til valg af bordplade, så er det vigtigt at du vælger den helt rigtige til dine behov. En bordplade bliver udsat for mange forskellige ting: bolledej, skarpe knive, tomatsovs, vand og varme gryder. Du kan få bordplader i blandt andet natursten, komposit, træ, laminat, stål og linoleum. Alle der har sine fordele.

Quooker 

 

Skal du have en Quooker - vandhanen der kan det hele - i dit køkken? Hvis du vælger en Quooker kan du få kogende vand, afkølet vand med og uden brus. En Quooker findes i mange modeller og du kan helt sikkert finde en model der passer ind i dit drømmekøkken. 

             
 Der findes mange skønne farver og lækre materialer at vælge imellem når du skal vælge køkken. Er du til træ eller et malet køkken? Skal det være minimalistisk eller være et køkken i landstil? 
Der er mange spændende valg at tage når du skal vælge dit nye køkken.