Grill hele året rundt

Foråret er her og sommeren kommer nærmere og nærmere. For mange betyder det også, at grillen skal findes frem. Er du til grill eller udeovn, eller måske begge dele? 
Morsøs udeprodukter kan skrue op for stemningen og varmen udendørs. Så vil du gerne gøre udelivet hyggeligere, smukkere, mere eksklusivt og spændende? Så bør du se med her. 
Morsø har den smukke brændefyrede Forno ovn og den flotte Forno Gasgrill i tre størrelser.  

Morsø Forno er den multifunktionelle udeovn, som den prisbelønnede danske designer Klaus Rath står bag – og selvfølgelig udarbejdet i solidt støbejern fra top til tå. Inspirationen er hentet fra de traditionelle italienske stenovne, som er kendt for helt unikke stege-, bage- og grillegenskaber. 

Med en udeovn har du rigtig mange muligheder. Du kan lave lækre saftige T-bone steaks , hjemmerøget laks, hjemmelavet pizza med sprød bund og lækker lammeskank. Dette er blot få eksempler på lækre retter, der helt ukompliceret kan trylles frem af den smukke Forno. 

Elsker du at grille hele året, så kan en gasgrill lige være noget for dig, her er det ikke et must med godt vejr. I den forbindelse skal du overveje hvilken størrelse du har brug for. Er I blot 2 eller må grillen ikke fylde for meget - eller har du meget plads og griller du ofte hele menuen på grillen?

Lad dig inspirere til dit uderum her.