Velkommen til FDB Møbler

Vi er meget glade for at kunne præsentere FDB Møbler her hos os hos Drejer Designcenter. I butikken vil du finde et nøje udvalgt sortiment og det sammen vil du her på webshoppen. 
FDB Møbler designer møbler med stort fokus på ansvarlighed. FDB Møbler vil være Danmarks mest ansvarlige møbelvirksomhed. Det er fundamentet og udgangspunktet for alle handlinger. De eneste aftryk, FDB ønsker at sætte, er historier i de menneskers liv, der har følt sig hjemme i deres møbler. Alt, hvad FDB Møbler producerer i træ, er FSC® certificeret (FSC-C164841) og alle tekstiler er mærket med oeko-tex. FDB Møbler har som mål, at alt fra den mindste skammel til den helt store hjørnesofa kan komme under Svanemærkets vinger. Sidst, men ikke mindst vil FDB være CO2 neutrale. Et regnestykke som de dagligt arbejder på at få til at gå op og producerer derfor kun de steder, som er mest ansvarlige. FDB Møblers historie rækker tilbage til 1942. De ønsker at tage ansvar for, at den stadig holder sol, vind og vand, når den skal fortælles til børnebørns børn.

FDB Møbler tæller designere så som Børge Mogensen, Mogens Koch, Poul M. Volther, Jørgen Bækmark, Grethe Meyer, Philip Bro og mange flere. Børge Mogensen har designet møbler ud fra tanken 'Møbler skal tjene mennesker.' Med det i tankerne er alt fra FDB Møbler designet til at holde hele livet, gennem flytninger fra et sted til et andet, gennem barndommens dans på bordplader, gennem voksenlivet med at slå sig ned i sofaen med børnene og hunden. FDBs grundlæggende designkoncept skærer helt ind til benet: ingen overflødig udsmykning for at mindske skønheden ved enkelhed, ingen trend, der forringer ægte tidløshed. Kort sagt ærligt design og solidt håndværk 360 grader rundt, så selv undersiden af ​ borde og stole ikke har noget at skjule. Bag hvert FDB Møbler-produkt står en designer dedikeret til at skabe værdi for mennesker, både her og nu og i fremtiden.